Betingelser

Auktionen er åben og slutter søndag den 17. september 2017 kl. 22.00. Vindere med højeste bud vil få besked via email. 

Tak til vores nye samarbejdspartner, rejsebureauet og løbssponsor Sunweb, der har valgt at sætte Make-A-Wish Ønskefondeni fokus på den flotte polkaprikkede ”Bakketrøje” i årets PostNord Danmark Rundt. Vi glæder os SÅ meget til at følge med i løbet. Se med på TV, når bakketrøjerne overrækkes efter hver etape.

 

Betingelser for køb på auktion på www.makeawishonskefonden-auktion.dk

Nærværende betingelser gælder for køb af effekter på auktion på www.makeawishonskefonden-auktion.dk. Ved tilmelding til auktionen accepterer du samtidig at være bundet af disse vilkår.

Enhver der køber effekter på auktion bedes læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver.

Generelt

Sælger af effekter, der udbydes på auktion er:

Make-A-Wish Ønskefonden Danmark (”Make-A-Wish”)
CVR nr. 26960959
Stamholmen 110
2650 Hvidovre
E-mail-adresse Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefonnr 86363331.

Make-A-Wish er en almenvelgørende forening og er medlem af ISOBRO.

Bud foretaget på hjemmesiden er juridisk bindende for afgiveren, jf. dog om fortrydelsesret nedenfor. Effekter sælges som udgangspunkt til højeste bud ved auktionens udløb, men Make-A-Wish forbeholder sig retten til at afvise et bud.

Afgivne bud er synlige på hjemmesiden, men budgiveren er anonym. En registreret person hæfter for samtlige bud, der måtte blive afgivet ved brug af kundens konto og adgangskoder. Dette gælder således også eventuelle bud afgivet af familiemedlemmer fra husstandens fælles computer. Kunder skal derfor sikre sig, at kendskab til adgangskoder til netauktioner, kun kendes af denne, og koder bør ikke gemmes elektronisk.

På hjemmesiden vil fremgå en vurderingspris som er skønsmæssigt fastsat og/eller oplyst af den pågældende giver af auktionseffekten. Make-A-Wish påtager sig intet ansvar for den oplyste vurderingspris.

Såfremt to personer afgiver samme bud, vil den person der først lægger buddet ind som udgangspunkt få hammerslaget.

Du vil modtage bekræftelse per e-mail, såfremt du er vinder af en auktion. Af denne bekræftelse vil fremgå flere oplysninger om varen, den samlede pris, levering etc.

Levering og betaling

Ved et vindende bud skal foretages betaling af den endelige hammerslagssum via Paypal. Til brug herfor skal køber oprette en Paypal-konto. Anvendelse af Paypal er ikke pålagt gebyrer for køberen. Priserne pålægges ikke moms, idet Make-A-Wish har fået momsfritagelse. Betaling skal ske inden 3 dage efter hammerslag. Køber får først ejendomsret over effekterne, når købesummen er fuldt betalt. 

De købte varer på auktionen kan enten afhentes hos Make- A-Wish på foreningens kontor tirsdag til torsdag mellem kl. 09 og 13 og bedes afhentet inden 14 dage. Levering af varen til køber kan ske mod betaling. I givet fald skal dette ske efter særskilt aftale med Make-A-Wish. Køber skal i så fald betale prisen for levering, der fastsættes af den eksterne fragtmand.

Når du afhenter din vare, skal du huske købskvittering samt gyldig billede-ID (pas eller kørekort). Afhentes din vare af en ven, skal vedkommende fremvise billede-ID, en skriftlig fuldmagt samt en kopi af dit billede

 

Reklamation og fortrydelsesret

For køb på auktionen ydes 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven og 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Reklamation bedes foretaget inden rimelig tid efter køber har eller burde have opdaget manglen ved henvendelse til Make-A-Wish. Sker dette ikke, mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler Make-A-Wish hele beløbet inklusiv de omkostninger der har været i forbindelse med forsendelse til køber.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til køber. Har du fortrudt dit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Make-A-Wish hele beløbet inklusiv de omkostninger der har været i forbindelse med forsendelse til køber.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være sendt retur til Make-A-Wish inden de 14 dages udløb.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i original emballage hvis dette har været der ved levering.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler køber.

Købesummen returneres inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven.

Login

Hvad er Make-A-Wish Ønskefonden?

Make-A-Wish Ønskefonden er en privat humanitær forening, der søger at opfylde det højeste ønske for børn mellem 3 -18 år med en livstruende sygdom for at skabe håb, styrke og glæde. Foreningen har eksisteret i mere end 13 år og har opfyldt ønsker for mere end 1.600 børn i Danmark.

Make-A-Wish Ønskefonden er en del af den internationale organisation Make-A-Wish International, der har opfyldt flere end 300.000 ønsker på verdensplan.

Kontakt os

Make-A-Wish Ønskefonden
Stamholmen 110
DK - 2650 Hvidovre

Tlf.: +45 8636 3331, man-tor 9-12
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: onskefonden.dk